[email protected]    +32 (0)3 369 94 00    Webwinkel met afhaalpunt in Schelle

Kan ik de massagekaarsen van Orli gebruiken om een kamer te parfumeren?

Het is niet aan te raden uw Orli massagekaars te gebruiken voor dergelijke doeleinden. Hoewel de Orli massagekaars ofwel geurolie, ofwel essentiële oliën bevat, maakt Orli enkel gebruik van hoeveelheden die helemaal worden bepaald in functie van de huid.

De massagekaars is officieel erkend als een cosmetisch product. Daarom wordt het onderworpen aan een reeks wettelijke veiligheidsregels. Eén van deze regels betreft de toegepaste dosis geparfumeerde olie die maakt dat het product nog steeds veilig is. Maar indien u een volledige kamer tracht te parfumeren met een Orli massagekaars, heeft u meer dan één kaars nodig. En het zou toch zonde zijn moest uw lichaamsmassagekaars zo snel worden opgebruikt?

BELANGRIJK: kaarsen die gepromoot worden als zijnde sterk geurend, mogen nooit worden aangewend voor lichamelijk gebruik! Want indien eender welk type aromakaars in staat is een volledige ruimte te parfumeren, bevat het waarschijnlijk een zeer grote hoeveelheid geurolie. Vermoedelijk gaat het om een zodanig hoge dosis dat deze niet beantwoordt aan de wettelijke bepalingen voor cosmetisch gebruik!