[email protected]    +32 (0)3 369 94 00    Webwinkel met afhaalpunt in Schelle

Over Orli Massagekaarsen

Orli Massagekaars Raspberry & Black PepperHet succes van de Orli massagekaarsen? Dat is te danken aan een verhaal van passie. Passie voor kwalitatieve huids- en verzorgingsproducten. Een passie voor luxe. En vooral: een passie voor u als klant. Want bij Orli wordt uw maximale tevredenheid nagestreefd.

U vindt de Orli massage- en haarkaarsen terug in een breed scala van gerenommeerde hotels, wellnesscentra, schoonheidssalons, kleinere boetieks en diverse kleinhandelaren. Daarnaast worden de befaamde Orlikaarsen gebruikt door onafhankelijke, al dan niet holistische massagetherapeuten. Zowel op nationaal als internationaal vlak!

Alle massagekaarsen van Orli werden gecreëerd met als doel u het ultieme gevoel van ontspanning te bezorgen. De combinatie van heerlijke aroma’s is dan ook een ware streling voor alle zintuigen. Ze brengen bestaande herinneringen, zeldzame emoties en een goddelijk gevoel weer tot leven. Allemaal dankzij onze zorgvuldig uitgekozen welriekende oliën. Een greep uit enkele van deze 100 % natuurzuivere aroma’s? Denk aan shea, cacao en avocadoboters, maar ook aan dergelijke huidverzorgende oliën zoals jojoba, kokosnoot en passiebloemzaad. Probeer zeker ook onze Hawaïaanse kukuinoot en zoete amandelolie. Deze bevatten veel vitamine E, welke geliefd is vanwege haar anti-ouderdomseigenschappen!

Orli’s productieproces verloopt zeer nauwkeurig én vlekkeloos. Simpelweg doordat alle kaarsen volledig handgemaakt- en gegoten zijn.

Massagekaarsen rij